Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Productie problematische onderdelen iPhone X eindelijk op orde’

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2017, 9:22 CategorieApple

Vorige week bleek dat Apple problemen heeft met de productie van de iPhone X. De productie van componenten die nodig zijn voor de Face ID zouden erg ingewikkeld zijn om te produceren. Om die reden zou het bedrijf dit jaar hooguit de helft van de geplande veertig miljoen exemplaren kunnen leveren. Volgens KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo zijn de ergste problemen ondertussen opgelost.

Productie iPhone X bijna stabiel

Gewoonlijk staat Kuo bekend als een betrouwbare bron als het aankomt op berichten rond Apple-producten. Hij schrijft in een notitie aan investeerders dat Apple volgend jaar “niet dezelfde fout” zal maken en dat de levering van producten dan goed moet verlopen. Dat is bij de iPhone X duidelijk niet het geval: de vraag loopt ver voor op het aanbod.

Verwacht wordt dan ook dat de laatste leveringen van producten die de afgelopen paar dagen besteld zijn, volgend jaar pas geleverd worden. Tegelijk lezen we op de site van Apple dat bestelde toestellen nog altijd een levertijd van vijf tot zes weken hebben. Of dat ook echt zo is, weten we natuurlijk pas over anderhalve maand, maar het is bemoedigend dat de productie van de onderdelen voor FaceID ondertussen goed schijnt te verlopen.

Dat is ook wel nodig…

Apple stelt in een statement tegenover de site CNet over de verkopen van de iPhone X dat de vraag gigantisch is. Zeker weten we dat natuurlijk pas zodra er cijfers bekend worden gemaakt, dus het is de vraag of de verkopen ook echt zo hoog zijn als het bedrijf doet geloven.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.