Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke renders van OnePlus 5T uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2017, 23:15 CategorieAndroid

Geruchten over de OnePlus 5T deden al de ronde. Nu lijken ook plaatjes van de OnePlus 5T te zijn uitgelekt. De opvolger van het huidige vlaggenschip, de OnePlus 5, lijkt nog kleinere schermranden te hebben en de schermverdeling krijgt een verhouding van 18:9.

Superdunne randjes

Dat is althans te zien op de plaatjes, die via een Chinese bron is uitgelekt en op internet is gezet. De OnePlus 5 is de enige van de ‘vlaggenschepen’ die dit jaar zijn gepresenteerd, zonder superdunne randjes. De OnePlus 5T moet daar blijkbaar verandering in brengen.

Vingerafdrukscanner verhuist

Omdat ook de onder- en bovenkant van het scherm zijn gekrompen, is daar geen plek meer voor een vingerafdrukscanner. Die is dus naar de achterkant verhuisd. Ook te zien is een dual camera op de achterkant, die we overigens al kennen van de huidige OnePlus 5.

Tussen-update

Of dit allemaal zo wordt als in het plaatje, is natuurlijk nog volslagen onduidelijk. Of die plaatjes wel echt zijn, is nog een open vraag. Echter, de presentatie van een soort tussen-update kennen we al van deze fabrikant. Na de OnePlus 3 verscheen al vrij snel de OnePlus 3T. Wellicht wordt het nieuwe toestel al volgende maand officieel gepresenteerd.

Het lijkt voor de hand te liggen dat OnePlus de 5T met meer vernieuwingen toerust. Maar welke dat zijn, is nog onbekend. Als we een gok mogen doen, wellicht een nieuwe processor en nog wat meer ram.

  • Delen:
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.