Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung en Asus werken allebei aan high-end Chromebooks’

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2017, 9:34 CategorieChrome OS

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werken Asus en Samsung allebei aan nieuwe high-end Chromebooks. Deze nieuwe modellen zouden het moeten opnemen tegen de Google Pixelbook die eerder dit jaar werd aangekondigd.

High-end Chromebooks van Samsung en Asus – gerucht

Hoewel zowel Samsung als Asus onlangs nog goede Chromebook-modellen hebben uitgebracht, lijken beide bedrijven zich klaar te maken voor de strijd tegen de Google Pixelbook. Volgens nieuwe geruchten werken beide fabrikanten namelijk aan nieuwe high-end Chromebooks, die ook echt zijn bedoeld voor de high-end markt. We zouden dus geen nieuwe midrange modellen hoeven te verwachten. Dat laat althans de redactie van ChromeUnboxed weten. Uiteraard zou de info afkomstig zijn van een betrouwbare bron.

Het zou moeten gaan om premium modellen van de Samsung Chromebook Pro en de Asus Chromebook Flip C302. De huidige modellen beschikken over Intel Core m3-processors en 4 GB aan werkgeheugen, maar de nieuwe modellen zouden moeten beschikken over een Intel Core m7-processor en zelfs 16 GB aan werkgeheugen. Hoewel er verder nog niets bekend is, verwacht de redactie van ChromeUnboxed wel dat de prijzen van de Chromebooks rond de 999 dollar gaan liggen. Dat is dezelfde prijs als van de Google Pixelbook.

Het wachten is nu op informatie van beide fabrikanten.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.