Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab S3 ondersteunt nu Netflix-content in hdr

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2017, 9:26 CategorieAndroid

Samsung heeft een kleine update uitgebracht voor de Samsung Galaxy Tab S3, die ondersteuning voor content in hdr zal toevoegen. Zo kun je na het updaten van je tablet Netflix-materiaal in high dynamic range bekijken, net zoals op de Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Tab S3 krijgt hdr-ondersteuning voor Netflix

De Samsung Galaxy Tab S3 is momenteel de beste Android-tablet die je kunt kopen, wanneer je op zoek bent naar high-end specificaties in combinatie met een mooi design (en een hoog prijskaartje), dus mogen we ook verwachten dat we kunnen profiteren van allerlei nieuwe technologieën. High dynamic range (hdr) is één van die technologieën, die de tablet overigens al ondersteunde. Maar nu kunnen gebruikers er ook daadwerkelijk van genieten in combinatie met de content die de videostreamingdienst Netflix op dit moment aanbiedt.

De update wordt nu uitgerold en weegt 257 MB. Daarnaast neemt de update nog een aantal handige optimalisaties met zich mee. Wanneer de update precies zal aankomen op jouw tablet, is op moment van schrijven onduidelijk. Voor nu weten we dat de software-update wordt uitgerold in de Verenigde Staten, maar dat is geen reden om te denken dat de ondersteuning niet snel onze kant op komt. Voor meer informatie over de Galaxy Tab S3 verwijzen we je door naar onze recensie. Lees hier onze recente tips voor Netflix.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Reacties

  1. Bas
    03 oktober, 2017 om 8:50

    Deze update werd vorig week donderdag al uitgerold in Nederland. Sindsdien heb ik hem tenminste op mijn Tab S3 staan.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.