Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung-patent toont andere opvouwbare smartphone

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2017, 9:09 CategorieAndroid

Er is een nieuw patent van Samsung opgedoken waarin we een ander concept van de opvouwbare smartphone te zien krijgen. Het patent laat een behoorlijk groot scharnier zien, waardoor het apparaat niet helemaal op te vouwen zal zijn.

Andere opvouwbare smartphone van Samsung

Er is een ander concept voor de opvouwbare smartphone van Samsung opgedoken, dat is ontdekt door LetsGoDigital. De naam boven het patent is flexible electronic device. In het patent is duidelijk te zien dat deze smartphone een groot scharnier heeft (mogelijk vergelijkbaar met die van de Surface Book), waardoor er een gat tussen het bovenste en onderste gedeel van het scherm zit. Daarnaast kan het zijn dat deze ruimte er in is gelaten, met als doel dat het scherm niet breekt of knapt. Het toestel beschikt overigens over twee displays.

Het design zal wellicht wat mensen afschrikken, mocht deze opvouwbare smartphone in productie worden genomen. We wennen steeds meer aan dunnere smartphone, dus om nou ineens met zo’n breed ding in je zak te lopen, lijkt geen aantrekkelijk idee. Dit is overigens niet de eerste keer dat we een opvouwbaar apparaat van Samsung voorbij zien komen. In het verleden zijn er meerdere apparaten verschijnen als concept of binnen een patent, maar tot op heden moet het bedrijf haar eerste opvouwbare Android nog gaan uitbrengen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. John van Deelen
    27 oktober, 2017 om 21:23

    Dit wordt ‘m niet. Eerder deze https://www.youtube.com/watch?v=2v1lQcbeqw8

    Met een klaptelefoon kun je van een smartphone geen tablet maken. Van deze in de video wel

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.