Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties OnePlus 5T lijken gelekt

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2017, 10:25 CategorieAndroid

Gisteren zagen we de eerste foto van het volgende OnePlus-vlaggenschip, de OnePlus 5T. Vandaag zijn er nogal wat specificaties naar buiten gebracht, via een benchmark van AnTuTu. Die onthult onder meer de processor waar het apparaat op draait en de schermresolutie.

Specificaties OnePlus 5T

Voordat we toekomen aan de nieuw naar buiten gebrachte specificaties, even een korte blik op wat we al weten. Naar het schijnt beschikt het toestel straks over een 6-inch display. Daarnaast zou dat scherm in een zo klein mogelijke behuizing zijn gestopt, wat ook gisteren uit de foto bleek. Ogenschijnlijk bedroeg de aspect ratio 18:9.

Dan de nieuwe specificaties. We lezen in de test van AnTuTu dat de smartphone beschikt over een Qualcomm Snapdragon 835-processor. Die zou over acht gigabyte aan werkgeheugen en 128 gigabyte aan opslaggeheugen beschikken. Verder zien we dat het scherm een resolutie van 2.160 bij 1.080 heeft.

Tot slot lijkt de OnePlus 5T geen dubbele camera te hebben. De telefoon zou twee camera’s hebben: aan de voor- en achterkant. Beiden beschikken volgens de benchmark over een twintig megapixelsensor.

Andere geruchten

Afgezien van voorgaande verhalen, zijn er natuurlijk nog genoeg andere verhalen. Zo zou de 5T ook beschikken over een vingerafdrukscanner, die aan de achterkant zou zitten. Dat claimt althans de bron van de benchmark. Wat voor batterij de Android Oreo-telefoon heeft is helaas nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.