Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Alle specificaties van de Razer-smartphone liggen al op straat’

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2017, 13:09 CategorieAndroid

Het duurt nu niet lang meer voordat Razer zijn smartphone gaat aankondigen. Nu al liggen alle specificaties van het toestel op straat. We mogen in elk geval rekenen op high-end specs, die achter een scherm van 5,7-inch gaan zitten.

Dit weten we al over de Razer-smartphone

We zijn slechts een dag verwijderd van de aankondiging die gameaccessoirefabrikant Razer gaat doen, maar nu al liggen de specificaties van de vermeende smartphone op straat. Twee weken geleden kwam al in het nieuws dat het toestel zou beschikken over een Qualcomm Snapdragon 835-processor, 8 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte. Nu is er een nieuwe bron die deze specificaties bevestigt. Ook wordt er een naam genoemd: Razer Phone. Niet een bijster originele naam, maar het is wel meteen duidelijk.

Naast de bovengenoemde specificaties zou de Phone ook beschikken over een accu van 4.000 mAh, met ondersteuning voor Quick Charge 4+. Het igzo-scherm zou 5,72-inch groot zijn en beschikken over een beeldverversing van 120 Hz en ondersteuning aanbieden voor wide color gamut. Ook zou er een dubbele camera aanwezig zijn (twaalf en dertien megapixel). Verder zijn er stereospeakers aan de voorkant, met support voor Dolby Atmos, gecertificeerd door THX. Waarschijnlijk gaat de Phone niet minder dan 600 dollar kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.