Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speedlink presenteert adapter met usb-c-, micro-usb- en usb-a-aansluitingen

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2017, 10:24 CategorieAccessoires

Speedlink heeft een 4-in-1-adapter gepresenteerd, een kabel met usb-c-, micro-usb- en usb-a-aansluitingen, evenals een usb-a-stekker. Met deze adapter heb je nog maar één kabel nodig om mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, te koppelen aan een pc.

Speedlink 4-in-1-adapter

Speedlink heeft een 4-in-1-adapter gepresenteerd. Deze accessoire moet ervoor zorgen dat je straks nog maar één kabel nodig hebt voor het koppelen van mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, aan een computer. De kabel beschikt over usb-c-, micro-usb- en usb-a-aansluitingen en wordt gekoppeld via een usb-a-stekker. Het bedrijf heeft onlangs een compleet nieuw kabelassortiment geïntroduceerd, waar deze multi-adapter onderdeel van is. Ook kun je de stekker gebruiken in combinatie met autoladers of reguliere stekkers.

De adapter heeft een compact design en beschikt over een usb-a-verbindingspoort die omgezet kan worden naar een usb-a-stekker dankzij een schuifmechanisme. Het maakt opladen, data overzetten en het gebruik van otg-accessoires gemakkelijk. De vergulden aansluitingen bieden een duurzame en stevige verbinding, waarmee data kan worden overgedragen met een snelheid tot maximaal 5Gbit/s (SuperSpeed USB). Daarnaast is de kabel één meter lang. De verkoopadviesprijs van de Speedlink 4-in-1-adapter is 32,99 euro.

Alle eigenschappen op een rijtje.

  • 4-in-1 usb-c/micro-usb naar usb-a-adapterkabel
  • Usb-c 3.1 (Gen 1)
  • SuperSpeed data overzetten met een snelheid tot 5Gbit/s
  • Ondersteunt usb-otg, opladen en gegevens overzetten
  • Schuifmechanisme zet usb-a-verbinding om in een usb-a-stekker
  • Vergulde aansluitingen
  • Kabel van één meter
  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.