Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Suicune nieuwe legendarische Pokémon in Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2017, 7:27 CategorieGaming

Niantic heeft een nieuwe Legendary Beast toegevoegd aan Pokémon Go. In navolging van Entei krijgen spelers in Europa vanaf zondag 1 oktober de kans om Suicune te vangen. Door middel van 5-sterren raids moet de Pokémon eerst verslagen worden alvorens men kan beginnen met het vangen van het virtuele monster.

Suicune tweede Legendary Beast

Suicune is de tweede Legendary Beast die in Europa te vangen is. Afgelopen maand konden gebruikers eerst aan de slag met het vangen van Entei. Toentertijd werd al bekend dat de Legendary Beasts zouden rouleren en we later in Europa Suicune en Raikou nog konden verwachten. Nu is dus duidelijk dat Suicune eerst komt en dat gebruikers vanaf 1 november aan de slag kunnen met Raikou.

Mewtwo in Pokémon Go

Naast de drie Legendary Beasts zit Niantic allesbehalve stil. Ook Mewtwo komt steeds vaker tevoorschijn in de game. Om Mewtwo te kunnen vangen dien je een uitnodiging te ontvangen. Die uitnodiging, in de vorm van een EX Raid Pass, ontvang je als je recentelijk een succesvolle Raid hebt gedaan op een gym waar Mewtwo verschijnt. Ook in Nederland worden steeds meer Exclusieve Raid Passes uitgegeven.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.