Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablets Magazine zoekt freelance nieuwsredacteur

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2017, 10:43 CategorieNieuws

Ben jij iemand met passie voor mobile (tablets, laptops, smartphones en wearables) en zou je deze passie graag met anderen willen delen? Dan kunnen we mogelijk iets voor elkaar betekenen. Tablets Magazine is namelijk op zoek naar een nieuwsredacteur die het laatste nieuws op het gebied van mobiele apparaten en de software hiervoor middels aantrekkelijke artikelen aan onze bezoekers kan voorschotelen.

We zijn op zoek naar iemand die weet wat er speelt, in zijn vrije tijd of beroepsmatig actief met mobiele apparaten bezig is en een aantrekkelijke tekst in correct Nederlands kan schrijven. Het is van belang dat je in deze artikelen belangrijke zaken goed kunt duiden of uitleggen, en dat je bij vragen niet aarzelt om wat research te doen. Bronnen voor de artikelen zijn diverse (buitenlandse) media, persberichten en sociale media. De verwachting is dat je dagelijks 2 tot 5 nieuwsberichten kunt schrijven. Mocht je breed inzetbaar zijn en ook verstand hebben van wearables of smart home, dan behoort nieuwsredactie op onze andere websites ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden je een leuke werkomgeving met een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de content op een groot aantal websites over consumentenelektronica. Natuurlijk bieden we je een eerlijke vergoeding voor de werkzaamheden, welke in samenspraak en aan de hand van de exacte werkzaamheden bepaald wordt. Wil jij ons op freelancebasis komen versterken en de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact op via info@tabletsmagazine.nl.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.