Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teaser van HTC U11 Plus toont een beetje van het design

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2017, 11:40 CategorieAndroid

HTC heeft een teaser uitgebracht van de HTC U11 Plus, die waarschijnlijk op 2 november aanstaande wordt aangekondigd. Op de teaser geeft de fabrikant al wat weg van het design van het toestel, zoals de plaatsing van de vingerafdrukscanner.

Teaser van HTC U11 Plus

Het jaar loopt langzaamaan tegen het einde aan. Maar dat betekent niet dat alle fabrikanten zich al voorbereiden voor de toestellen die volgend jaar zullen verschijnen. Onder andere HTC wil nog dit jaar in elk geval een toestel aankondigen, dat mogelijk ook voor het einde van het jaar gelanceerd kan worden. Het toestel waar het om gaat is de HTC U11 Plus, een verbeterde versie van de HTC U11, dat bij ons al goed in de smaak viel. Waarschijnlijk wordt dit toestel op 2 november aanstaande aangekondigd door HTC.

Dat blijkt uit een tweet met de bovenstaande afbeelding. Uit die afbeelding zijn ook al enkele details op te maken. Zo zal de achterkant wederom uit glas bestaan en zien we dat de vingerafdrukscanner naar achteren is verplaatst. Ook lijkt de HTC U11 Plus één camera op de achterkant te krijgen. Dingen die nog niet zijn bevestigd zijn bijvoorbeeld het werkgeheugen (6 GB) en de accu van 4.000 mAh. Ook zou het scherm een qhd-resolutie krijgen en zou de schermverhouding moeten neerkomen op het populaire 2:1.

  • Delen:
HTC U11+
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.