Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram 4.4 introduceert live locaties, nieuwe mediaspeler en meer

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2017, 9:51 CategorieApplicaties

Telegram heeft een update uitgebracht voor haar berichtendienst op Android en iOS. De update brengt onder meer een nieuwe mediaspeler met zich mee. Daarnaast kunnen vrienden hun locaties met elkaar uitwisselen, zodat ze precies weten waar ze staan.

Download de update voor Telegram

Telegram-gebruikers op Android en iOS kunnen een verse update verwachten voor de berichtendienst. De update neemt een aantal handige functies met zich mee.

  • Je kunt nu je locatie delen met je vrienden, zodat je precies kunt zien waar ze staan (handig voor afspraken in een vreemde stad).
  • Bepalen of nieuwe leden van een groep kunnen zien wat gezegd is voordat diegene in de groep kwam.
  • De admin van een groep krijgt bij zijn of haar berichten een speciale badge, waaruit op te maken is dat diegene admin is.
  • Audioberichten zijn gemakkelijker te beluisteren dankzij de vernieuwde mediaspeler.

Dat je nu live je locatie kunt delen met je vrienden lijkt nagenoeg dezelfde functie te zijn die Google Maps onlangs introduceerde. Je kunt je vrienden vijftien minuten, een uur of zelfs acht uur naar die locatie laten kijken, daarna zal de informatie automatisch verwijderd worden. De update wordt nu uitgerold naar iedereen op Android en iOS en kan dus elk moment aankomen op je toestel.

  • Telegram
  • Delen:
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.