Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft onthult verschijningsdatum en adviesprijs Surface Pro met LTE-chip

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2017, 15:57 CategorieMicrosoft

Microsoft beloofde eerder dat voor het einde van het jaar de LTE-variant van de Surface Pro uitgebracht zou worden. Nu het jaar langzaam tot een einde komt, laat het bedrijf weten die belofte in te zullen lossen. Vanaf 1 december ligt de 2-in-1 in de Nederlandse winkel.

Surface Pro met LTE

De LTE-versie van de laptop werkt volgens Microsoft op twintig verschillende frequentiebanden. Daarmee zou het apparaat wereldwijd gebruikt kunnen worden om met mobiele netwerken verbinding te maken. Verder komen er twee varianten van op de markt, die allebei voorzien zijn van een Intel Core i5-processor.

Het grote verschil tussen de varianten is de hoeveelheid werkgeheugen en de aanwezige opslagcapaciteit. Microsoft voorziet een versie van vier gigabyte aan werkgeheugen en een SSD-opslagcapaciteit van 128 gigabyte. De andere variant beschikt over acht gigabyte aan werkgeheugen en 256 gigabyte aan opslagcapaciteit.

Over de laptops is verder relatief weinig bekend, al kunnen we er vanuit gaan dat die over ruwweg dezelfde specificaties beschikt als de reguliere Surface Pro. Het apparaat zal dan ongeveer 13,5 uur aan batterijvermogen meekrijgen en dus een hele dag mee kunnen. Tegelijk zal LTE-ondersteuning daar wel invloed op hebben.

De Microsoft Surface Pro met LTE-chip ligt vanaf 1 december in de winkel. De goedkopere versie krijg een adviesprijs van 1329 euro en de duurdere een adviesprijs van 1629 euro.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.