Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp begint uitrol van functie verzonden berichten verwijderen

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2017, 12:05 CategorieApplicaties

WhatsApp is begonnen met de uitrol van de mogelijkheid waarmee gebruikers al verzonden berichten alsnog kunnen verwijderen. Er zitten nog wel wat haken en ogen aan het gebruik. Ook is de functie op moment van schrijven nog niet voor iedereen beschikbaar.

Verzonden berichten verwijderen in WhatsApp

WhatsApp is begonnen met het uitrollen van een nieuwe functie: de mogelijkheid al verzonden berichten te verwijderen. Dit keer zal het bericht dan niet alleen van jouw smartphone, maar ook van andermans smartphone verdwijnen. Momenteel zitten er nog wel wat haken en ogen aan. Zo heeft nog niet iedereen toegang tot de functie, aangezien de uitrol nog maar net begonnen is. Je zult dus waarschijnlijk nog even moeten wachten totdat je je berichten terug kunt halen. Ook kun je nog niet checken of het verwijderen daadwerkelijk gelukt is.

Of er een dergelijke feature komt (checken of het bericht bij iedereen weg is), is nog niet bekend. De laatste voorwaarde waar je rekening mee dient te houden, is het feit dat je slechts zeven minuten de tijd hebt om het bericht terug te halen. Daarna is het niet meer mogelijk. Ook kun je natuurlijk niet voorkomen dat iemand snel een screenshot maakt van je bericht (net zoals bijvoorbeeld bij Snapchat). Mocht een bericht verwijderd zijn, dan zal iemand kunnen lezen dat dit bericht is verwijderd. Zo voorkom je in elk geval wat verwarring.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.