Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola test alvast Android 8.0 Oreo op Moto Z-toestellen in Brazilië

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2017, 9:49 CategorieApplicaties

Motorola heeft enkele mensen in Brazilië uitgenodigd om mee te doen aan de test voor Android 8.0 Oreo op Motorola-smartphones. De toestellen die in aanmerking komen zijn de Motorola Moto Z en de Motorola Moto Z2 Force.

Android 8.0 Oreo voor toestellen van Motorola

Nu Android 8.0 Oreo beschikbaar is, werken fabrikanten achter de schermen er hard aan om de update naar hun recent uitgebrachte toestellen te krijgen. De toestellen van Google hebben de update inmiddels ontvangen, terwijl eigenaars van smartphones van Sony, HTC en Samsung er nog op zitten te wachten, aangezien Oreo nog wordt getest. Datzelfde geldt nu voor de smartphones van Motorola. Het bedrijf is namelijk begonnen met het testen van Android 8.0, maar alleen in Brazilië op dit moment. Het gaat om de Moto Z en de Moto Z2 Force.

De mensen die mee willen doen kunnen zich aanmelden voor Motorola Feedback Network. Helaas is het op moment van schrijven niet bekend wanneer Motorola de update voor iedereen zal lanceren. Maar Braziliaanse eigenaars van de twee bovengenoemde toestellen die zich hebben aangemeld voor het programma kunnen binnen nu en 48 uur de update verwachten. Er is wel een ander gerucht waaruit blijkt dat Motorola Oreo in de derde week van december zou willen lanceren, maar dan moet het testen wel heel erg vlot en goed gaan.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.