Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Animal Crossing: Pocket Camp 15 miljoen keer gedownload in eerste week’

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2017, 9:46 CategorieGaming

Uit extern onderzoek blijkt dat de game Animal Crossing: Pocket Camp zo’n vijftien miljoen keer gedownload is in de eerste week van beschikbaarheid. Daarmee scoort het spel niet beter dan Super Mario Run, die dertig miljoen keer gedownload zou zijn in dezelfde periode.

‘Animal Crossing: Pocket Camp 15 miljoen keer gedownload’

Marketingonderzoeksbureau SensorTower laat weten dat de game Animal Crossing: Pocket Camp in de eerste week van beschikbaarheid vijftien miljoen keer gedownload zou zijn. Dit is een combinatie van het aantal downloads op Android en iOS. Hoewel dit een indrukwekkend aantal is, is het niet net zo indrukwekkend als het resultaat van Super Mario Run. In de eerste zes dagen na release zou die game namelijk 32 miljoen keer gedownload zijn. Het spel Fire Emblem: Heroes was in de eerste week ongeveer zeven miljoen keer gedownload.

Nintendo meet het succes van zijn mobiele games echter met de gegenereerde omzet. Eerder liet het bedrijf al weten teleurgesteld te zijn in de resultaten van Super Mario Run. Wat Animal Crossing: Pocket Camp gaat doen, is nog even afwachten. In dit spel is het mogelijk middels microtransacties allerlei voorwerpen aan te schaffen, die het spelen een stuk aangenamer en sneller moet laten gaan. Daar is al veel kritiek op binnengekomen, omdat Nintendo het wel erg bont zou maken. Pocket Camp is gratis te downloaden op Android en iOS.

  • Animal Crossing: Pocket Camp
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.