Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt eerste bèta van iOS 11.2 uit voor publieke testers

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2017, 9:46 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat publieke bèta-testers van iOS-updates vanaf nu de eerste bèta van iOS 11.2 kunnen downloaden naar hun iPhones en iPad. Let wel op, want het downloaden van bèta-software kan nog wel eens voor problemen zorgen.

iOS 11.2 nu te downloaden voor bèta-testers

De update voor iOS 11.1 is nog maar net beschikbaar, maar nu al heeft Apple de update voor versie 11.2 vrijgegeven voor publieke bèta-testers. Eerder was deze update al beschikbaar voor ontwikkelaars. Van versie 11.2 weten we dat Apple de animatiebug binnen de rekenmachine heeft verwijderd, zodat de berekeningen correct uitgevoerd kunnen worden (dat was eerder niet het geval). Daarnaast zijn er nieuwe camera-emoji, is er een nieuw bedieningspaneel voor de Apple TV en is er een nieuw laadscherm voor Live Photos.

Aanmelden kan hieriOS 11 is de nieuwste versie van het OS, die enkele nieuwe features toevoegt aan de mogelijkheden van het OS. Eén van de aanpassingen is het vernieuwde controlepaneel, die functies overzichtelijk in beeld brengt. Ook zijn er handige functies toegevoegd voor de Apple Pencil. Voor meer informatie over de grote update, kun je terecht in ons overzichtsartikel over de software. Daarnaast kun je hier lezen welke iPhones en iPads de update ontvangen, waaronder ook de iPhone 7. Via deze link volg je het laatste nieuws.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.