Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt iOS 11.1.1 uit voor het oplossen van een nare bug

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2017, 9:24 CategorieiPad

Het zal je ongetwijfeld zijn opgevallen als iOS-gebruiker: je kunt de letter i niet meer gebruiken, zonder dat je iPhone daar A [?] van maakt. Apple heeft dat probleem nu opgelost door middel van een update voor het besturingssysteem.

Download iOS 11.1.1 voor iPhone en iPad

Gebruikers van een iPhone en iPad kunnen vanaf nu een update verwachten voor hun besturingssysteem. Apple heeft namelijk iOS 11.1.1 vrijgegeven, die eigenlijk alleen maar in het teken staat van het verhelpen van een vervelend probleem. De iPhone of iPad met een recente versie van het besturingssysteem aan boord verandert de letter i namelijk in een A [?] om één of andere reden. Apple had al een oplossing aangeboden voor dit probleem, maar nu is er dus een software-update die de dingen wederom normaal laat functioneren.

iOS 11.1.1 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
  • iPad Pro, iPad Pro 9.7 en iPad 2017
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.