Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt iOS 11.1.2 uit voor het koude iPhone X-scherm

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2017, 10:04 CategorieiPhone

Apple heeft de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem vrijgegeven, met daarin een fix voor het koude scherm van de iPhone X. Het kan namelijk zijn dat het scherm niet reageert in koude temperaturen, maar aan dat probleem komt nu dus mogelijk een eind.

Download iOS 11.1.2 voor onder meer de iPhone X

Eerder deze maand kwam in het nieuws dat het scherm van de iPhone X soms niet meer reageert op het moment dat het heel koud is geworden, waardoor je dus moest wachten tot de telefoon wel besloot te reageren op je aanrakingen. Apple beloofde destijds snel een update uit te brengen en die belofte heeft het bedrijf nu ingelost. Het is nu mogelijk iOS 11.1.2 te downloaden met een oplossing voor het koude scherm van de iPhone X. Ook is er een oplossing voor de vervormde foto’s en video’s op de smartphone meegeleverd.

iOS 11.1.2 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
  • iPad Pro, iPad Pro 9.7 en iPad 2017
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.