Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt tweede publieke bèta uit van iOS 11.2

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2017, 9:16 CategorieiPad

Doe je mee aan de publieke bèta van nieuwe iOS-software? Dan is het goed om te weten dat er nu een nieuwe versie uit is: iOS 11.2. Mocht je je nog niet hebben aangemeld, maar heb je daar wel interesse in, dan is het nog steeds mogelijk je aan te melden voor het programma.

Download de bèta van iOS 11.2

Apple heeft deze week de tweede bèta van iOS 11.2 uitgebracht. Eerst voor ontwikkelaars, maar nu ook voor publieke testers. Eerder was deze update ook al alleen verkrijgbaar voor mensen met een iPhone X, maar nu kan iedereen ermee aan de haal. Het ziet ernaar uit dat Appel de software voorbereid op de komst van AirPlay 2 en SiriKit (voor de HomePod), aangezien er verwijzingen naar die technieken zijn gevonden. Ook zijn er nieuwe achtergronden beschikbaar, zijn sommige emoji aangepast en is de bug in de rekenmachine opgelost.

Aanmelden kan hieriOS 11 is de nieuwste versie van het OS, die enkele nieuwe features toevoegt aan de mogelijkheden van het OS. Eén van de aanpassingen is het vernieuwde controlepaneel, die functies overzichtelijk in beeld brengt. Ook zijn er handige functies toegevoegd voor de Apple Pencil. Voor meer informatie over de grote update, kun je terecht in ons overzichtsartikel over de software. Daarnaast kun je hier lezen welke iPhones en iPads de update ontvangen, waaronder ook de iPhone 7. Via deze link volg je het laatste nieuws.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.