Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Clips kan nu 360-graden-selfies maken op iPhone X

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2017, 9:17 CategorieApplicaties

Apple heeft een update uitgebracht voor Apple Clips. De update brengt een aantal handige functies met zich mee. Zo kunnen gebruikers nu speciale Selfie Scenes maken en is er ondersteuning voor iCloud, de cloudopslagdienst van Apple, toegevoegd.

Download de update voor de app Apple Clips

Gebruikers van Apple Clips kunnen vanaf vandaag een update downloaden voor de populaire applicatie. De update brengt onder meer Selfie Scenes met zich mee. Met deze functie kunnen gebruikers bewegen voor en de interactie aangaan met een augmentedreality-achtergrond. De Truedepth-camera op de voorkant van de iPhone X zorgt ervoor dat de persoon op de voorgrond wordt gezien, middels de nabijheidssensoren, en dat de achtergrond vervolgens kan worden omgewisseld voor kleurrijke exemplaren zoals hierboven.

Je zou het idee kunnen vergelijken met een green screen, maar dan compleet digitaal. Mocht je alles hebben gedaan en is het resultaat geboekt, dan kun je de scene verkennen en andere dingen ontdekken. Zo kun je met een Star Wars-selfie bijvoorbeeld BB8 zien rondrollen. Apple Clips ondersteunt vanaf nu ook Apple iCloud, de cloudopslagdienst van het bedrijf. Zo kun je een foto maken op je iPhone en bewerken op je iPad. Ook zijn er meer Disney-stickers, royaltyvrije muziek en duidelijkere bewerkknoppen toegevoegd.

  • Apple Clips
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.