Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert iOS 11.1, met onder meer ontzettend veel nieuwe emoji

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2017, 9:07 CategorieiPad

Apple heeft dinsdagavond Nederlandse tijd de nieuwste versie van iOS 11 vrijgegeven, die iedereen nu kan downloaden voor iPhone en iPad. De update aan het besturingssysteem brengt onder meer een hoop nieuwe emoji met zich mee.

Download iOS 11.1 voor iPhone en iPad

iOS 11.1 is nu te downloaden voor iPhone en iPad, maakt Apple dinsdagavond Nederlandse tijd bekend. Deze update brengt onder meer honderden nieuwe emoji met zich mee, waaronder nieuwe uitdrukkingen, vampieren, zombies, borstvoeding, dinosaurussen en nog veel meer. Ook keert 3D Touch terug voor multitasking, is er een mooiere animatie voor snel naar boven scrollen en mogen we natuurlijk rekenen op een aantal bigfixes en prestatieverbeteringen. Je kunt de update nu downloaden naar een recent iOS-apparaat.

iOS 11.1 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
  • iPad Pro, iPad Pro 9.7 en iPad 2017
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.