Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Support lanceert YouTube-kanaal voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2017, 13:53 CategorieiPad

Apple Support is actief op de website, via de telefoon en via Twitter. Vandaag is er een nieuw kanaal bijgekomen waar je terecht kunt met vragen over het gebruik van de iPhone en de iPad.

Op het YouTube-kanaal Apple Support staan door Apple geplaatste video’s met veelgestelde vragen over de iPhone en iPad. De video’s zijn in het Engels en hebben Engelstalige ondertiteling. In video’s van maximaal twee minuten worden onderwerpen behandeld als het verwijderen van foto’s op de iPhone of iPad, het updaten van iOS of het maken van een screenshot.

Video’s van Apple Support geven duidelijke instructies

De eerste tien video’s zijn gisteren verschenen en Apple zal de komende tijd steeds meer video’s toevoegen. De video’s laten precies zien welke stappen doorlopen moeten worden. De instructies verschijnen links op het scherm en aan de rechterkant van de video zie je precies welk venster geopend moet worden op de iPad of iPhone.

Heb je vragen aan Apple over het gebruik van de iPhone of iPad? Voordat je contact opneemt met Apple Support is het altijd handig om eerst even op het YouTube-kanaal te kijken. De kans is groot dat Apple jouw vraag al behandeld heeft door middel van een uitgebreide video.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.