Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple werkt aan iPad zonder thuisknop en met Face ID’

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2017, 9:31 CategorieiPad

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Apple aan een nieuwe iPad met Face ID, maar zonder thuisknop aan boord. De schermgrootte zou 10,5-inch moeten worden. De nieuwe Apple-tablet zou verder ‘ergens volgend jaar’ worden uitgebracht.

iPad met Face ID, zonder thuisknop – gerucht

Apple schijnt momenteel te werken aan een nieuwe iPad voor 2018, die wel zal beschikken over Face ID, maar niet over de thuisknop. Dat schrijft Bloomberg, die verder meldt dat het apparaat een scherm krijgt van 10,5-inch en wordt voorzien van een verbeterde Apple Pencil. Het idee dat Apple de thuisknop zou verwijderen voor de tablet, zal mogelijk resulteren in een apparaat met dunne randen. Mogelijk wordt de tablet dus wat compacter. Of dezelfde inkeping als op de iPhone X aanwezig zou zijn, heeft Bloomberg niet laten weten.

Wel is nog naar buiten gekomen dat die nieuwe iPad niet wordt voorzien van een oled-paneel, maar van een ouderwets lcd-scherm. Dat zou te maken hebben met problemen die opduiken op technisch en financieel vlak. Verder is er nog niets bekend over de tablet van Apple voor 2018. Krijgt die een glazen achterkant met ondersteuning voor draadloos opladen? Wordt de tablet eindelijk waterbestendig? De verwachting is dat deze Apple-tablet nog even op zich laat wachten, aangezien de release mogelijk pas over een jaar plaatsvindt.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS
Apple iPad Pro 10.5
iOS
Apple iPad 9.7 inch (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.