Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #86

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de nieuwe game van Sonic.

Sonic Forces: Speed Battle

Speluitgever Sega staat vandaag de dag nog steeds bekend om onder meer het uitbrengen van het spel Sonic. Ook tegenwoordig is de game nog altijd populair. Voor iPhone en iPad is nu een nieuwe game in de reeks gelanceerd. Het gaat om Sonic Forces: Speed Battle. Een game die gezien kan worden als een mobiele spin-off voor de Sonic die binnenkort verschijnt voor Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo switch. De Android-versie laat nog even op zich wachten.

Sonic Forces: Speed Battle is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Sonic Forces: Speed Battle

NeighbourSecure

Misschien heb je je het weleens afgevraagd; of het niet handig zou zijn als jouw buren gewaarschuwd zouden worden als jouw alarm af zou gaan. Zo kan tenslotte sneller iemand naar jouw huis toe gaan als je zelf niet thuis bent. Dat is mogelijk met NeighbourSecure, waarbij jouw buren een melding krijgen in een soort buurtapp als jouw alarm afgaat. Om gebruik te maken van de app, dient je alarmsysteem wel gebruik te maken van een telefoon- of sms-functie.

Neighbour Secure

NeighbourSecure is nu gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • NeighbourSecure

Attractiv: Zie hoe knap jij bent!

Een app waarmee je te weten komt hoe knap je bent. Dat is Attractiv. Het gaat om een nieuw soort dating-app waarbij anderen jouw uiterlijk punten moeten geven. Zo kun je er onder meer achter komen hoe knap mensen jou vinden en hoe ze denken over jouw profielfoto’s, zodat je voortaan alleen de foto’s gebruikt die echt in de smaak vallen. Met de app is het ook mogelijk om dates te regelen.

Attractiv

Attractiv: Zie hoe knap jij bent! is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Attractiv

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.