Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #87

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer South Park: Phone Destroyer.

South Park: Phone Destroyer

Liefhebbers van South Park kunnen aan de slag met een gloednieuwe game van speluitgever Ubisoft. In het spel South Park: Phone Destroyer kruip je in de huid van piraten, cowboys, tovenaars en natuurlijk Cartman, Stan, Kyle en Kenny. Het is de bedoeling om kaarten te verzamelen en te upgraden om ze te gebruiken in explosieve gevechten door heel de stad.

South Park: Phone Destroyer is nu gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • South Park: Phone Destroyer

KNMI

Nu het slechtere weer weer nadert, is het fijn om te alle tijde op de hoogte te zijn van de weersverwachtingen. Het KNMI heeft nu zijn eigen app gelanceerd waarbij we voortaan altijd op de hoogte zijn van de weersverwachtingen. De app is volledig zonder advertenties te gebruiken en geeft weeralarmen af gebaseerd op de plek waar je woont.

KNMI is nu gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • KNMI

Rabo Wallet

De Rabobank heeft een nieuwe applicatie in Google Play gezet. Het gaat om Rabo Wallet, een app die het mogelijk maakt om met je smartphone te betalen. De app is alleen te gebruiken met een Android-toestel met versie 5.0 of hoger en voor gebruikers die zestien jaar of ouder zijn. Met de app is het ook mogelijk om onder meer parkeergeld te betalen.

Rabo Wallet

Rabo Wallet is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Rabo Wallet

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.