Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #88

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de Facebook Creator app.

Facebook Creator App

Faceook heeft de laatste tijd hard gewerkt aan een nieuwe app. Het gaat om een Creator-app die bedoeld is voor videomakers. Met de app is het onder meer mogelijk om gebruik te maken van een Live Creative Kit, waarmee videomakers muziek en welkomstberichten aan hun video’s toe kunnen voegen. Ook is er een speciaal Community Tab waardoor je beter kunt communiceren met fans. Daarnaast krijg je uitgebreide statistieken met de Facebook Creator App. In eerste instantie is de app alleen beschikbaar voor iOS. In de komende maanden volgt ook Android ondersteuning.

Facebook Creator App

Facebook Creator App is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Facebook Creator App

Left2Cook

Je kent het vast wel… Je hebt nog wel wat ingrediënten liggen, maar hebt geen idee wat je daar nou nog van moet koken. Left2Cook is de oplossing. Je hoeft alleen aan te geven welke ingrediënten je nog hebt liggen en vanaf dat moment bekijkt de app wat je daarvan kunt maken. De eerste week kun je de app gratis gebruiken, daarna wordt een bedrag van 5,49 euro per jaar verlangd.

Facebook Creator App is nu te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Left2Cook

Vlieg Veilig

Een drone is leuk om te hebben, maar het is goed om te weten dat je niet altijd en overal met een drone mag vliegen. Om inzicht te krijgen waar je wel en niet mag vliegen met een drone, heeft verzekeraar a.s.r. een handige app ontwikkeld. Met Vlieg Veilig kunnen gebruikers van een drone precies zien waar ze wel en niet mogen vliegen met het apparaat. Ook staat in de app precies aangegeven tot hoe hoog je mag vliegen met de drone.

Vlieg Veilig

Vlieg Veilig is nu te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Vlieg Veilig

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.