Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #89

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de vernieuwde Ziggo Go-app.

Ziggo Go

Ziggo is in de afgelopen tijd flink aan de slag gegaan met een update voor zijn Ziggo Go-app. Gebruikers met een Ziggo-abonnement kunnen via de applicatie live tv kijken. Zo kun je via je smartphone of tablet eenvoudig kijken naar onder meer NPO, RTL en SBS. De vernieuwde app is afgelopen week gelanceerd en beschikbaar voor Android- en iOS-toestellen.

Ziggo Go

Ziggo Go is nu gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Ziggo Go

Animal Crossing: Pocket Camp

Animal Crossing, maar dan op je smartphone of tablet. Dat is mogelijk met de gloednieuwe game Animal Crossing: Pocket Camp. Waar we het met de games op de Nintendo gewend waren om een eigen huis op te bouwen, draait het in Pocket Camp allemaal om je eigen camping. Je moet items verzamelen om meubels te kunnen maken. Leuk aan het spel is dat je ook samen kunt werken met vrienden.

Animal Crossing: Pocket Camp is te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Animal Crossing: Pocket Camp

Peaks

De laatste tijd zien we steeds meer apps verschijnen waarmee beleggen een fluitje van een cent wordt. Dat geldt ook voor Peaks. De applicatie is bedoeld om te beleggen met wisselgeld. Als je voortaan een bankoverschrijving doet, wordt iedere betaling afgerond naar een hele euro. Het bedrag dat overblijft gaat in een pot met beleggingen. Zo kun je voortaan dus beleggingen doen met wisselgeld. Op dit moment werkt de app alleen voor Rabobank-gebruikers. De app is drie maanden gratis te gebruiken. Daarna geldt een bedrag van 1 euro per maand. Ook zijn er hier en daar nog wat extra kosten, waaronder beheerkosten.

Peaks is te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Peaks

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.