Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Binnenkort direct reageren op notificaties op Chrome OS

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2017, 9:11 CategorieChrome OS

Google werkt aan een nieuwe mogelijkheid voor Chrome OS: binnenkort kun je direct reageren op binnengekomen notificaties. Het werkt dan hetzelfde als op Android: de notificatie komt binnen, je tikt op de regel eronder en kunt meteen gaan typen.

Reageren op notificaties op Chrome OS

De laatste paar maanden heeft Google flinke slagen gemaakt als het gaat om het verbeteren van het Chrome OS, het besturingssysteem dat je aantreft op de Chromebook. Heel veel veranderingen hebben te maken met het laten draaien van Android-applicaties, bijvoorbeeld. Maar nu kunnen we uitkijken naar een nieuwe mogelijkheid, eentje die al een tijdje op Android aanwezig is: de mogelijkheid om direct te reageren op notificaties die zijn binnengekomen, zonder dat je ze eerst hoeft te openen. Dat kan de communicatie versnellen.

De functie wordt nu getest, maar het is nog niet bekend wanneer die officieel wordt uitgerold naar iedereen. Mocht je de mogelijkheid nu willen uitproberen dan kan dat wel, maar dan werkt die nog niet naar behoren. Wanneer de notificatie binnenkomt en je drukt op de regel eronder om te reageren, dan kan dat. Maar wanneer je na het typen het bericht probeert te verzenden, dan merk je dat dit niet gaat. Het wachten is nu totdat Google het probleem verhelpt, de functie officieel aankondigt en daarna natuurlijk nog officieel uitbrengt.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.