Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Contactenapplicatie Galaxy Note 8 kan toestel tijdelijk doen bevriezen

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2017, 10:31 CategorieAndroid

Sommige modellen van de Samsung Galaxy Note 8 lopen vast wanneer iemand de applicatie voor contacten probeert te openen. Dat gebeurt ook wanneer andere apps op het toestel toegang willen krijgen tot die app (dus wanneer je die niet handmatig opent).

Contactenapp op Galaxy Note 8 zorgt voor problemen

Gebruikers van de Samsung Galaxy Note 8 hebben zich op internet verzameld met dezelfde klacht: wanneer iemand de contactenapplicatie wil openen, dan kan het gebeuren dat het toestel tijdelijk vastloopt. Dat gebeurt ook wanneer andere applicaties de app proberen te openen (dus wanneer je die handeling niet handmatig verricht). Het forum van Samsung stroomt nu vol met klachten. Hieronder hebben we de klachten die de problemen lijken te veroorzaken op een rijtje gezet.

 • Sneltoetsen gebruiken
 • Een telefoontje plegen vanuit de lijst met recent gebruikte nummers of contacten
 • Tappen op contacten in de telefoonapplicatie
 • Tappen op contacten in de berichtenapplicatie
 • Excel-bestand laden vanuit e-mailapplicatie
 • Contacten openen
 • De contactenlijst gebruiken
 • Pokémon Go, Google-app of Chrome-browser gebruiken
 • Het toestel ’s nachts opladen
 • De telefoonapplicatie openen
 • Tijdens het bellen

Een verbindende factor voor al die problemen is de contactenapplicatie, dus het is niet vreemd dat mensen al de conclusie hebben getrokken dat er daar iets mis kan gaan. Helaas zijn er op dit moment twee oplossingen die niet zo in de smaak vallen: het toestel forceren uit te gaan of de accu leeg te laten lopen. Samsung heeft nog niet gereageerd op dit vervelend probleem.

 • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.