Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Allo wordt voorzien van activiteiten: games, gedeelde lijsten en meer’

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2017, 9:41 CategorieApplicaties

Googles berichtendienst Google Allo wordt mogelijk voorzien van activiteiten in de vorm van te spelen games, gedeelde lijsten en meer. De nieuwe opties zouden worden verstopt onder een nieuw plusteken boven de tekstbalk in het chatvenster.

Speel spelletjes en meer binnen Google Allo – gerucht

Er is een nieuw gerucht verschenen over de berichtendienst van Google, genaamd Google Allo. De dienst zou namelijk worden voorzien van activiteiten in de vorm van games en bijvoorbeeld lijsten die je samen kunt invullen en bijhouden. Die opties zouden onder een nieuw plusteken boven de tekstbalk verstopt zitten. De opties die hiervoor plaats hebben moeten maken zijn de locatiedeler en de bestandendeler, maar ook die opties zouden onder dat plusteken komen te staan. Google heeft hier zelf nog niets over naar buiten gebracht.

Dit nieuws komt naar buiten via de website Android Police, die het vernomen heeft van een betrouwbare bron. Wanneer je de activiteitenlijst opent, dan krijg je een aantal mogelijkheden te zien. In totaal zijn er nu vier games bekend: Toadal Pondage, Pet Hotel, Group Chess en Quick, Draw! De verplaatste opties zullen overigens nog steeds werken zoals je gewend bent. Het is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer Google deze functies naar Google Allo zal brengen. Maar wellicht trekken deze opties nieuwe gebruikers aan.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.