Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google begint uitrol van beveiligingsupdates van november

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2017, 9:19 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat de uitrol van de beveiligingsupdates van de maand november is begonnen voor Nexus- en Pixel-apparaten. Het bedrijf heeft eerder beloofd ook een hoop aanhoudende problemen van de Pixel 2 en Pixel 2 XL aan te pakken.

Beveiligingsupdates november voor Pixel en Nexus

Google laat weten dat eigenaars van een Pixel- of Nexus-apparaat nu elk moment de beveiligingsupdates van november kunnen verwachten. De uitrol is namelijk begonnen en zal binnen nu en een week arriveren. In totaal gaat het om 31 verholpen problemen, verdeeld over drie pakketten. Het eerste pakket is voor alle fabrikanten handig en bevat elf oplossingen. Het tweede pakket is bedoeld voor de apparaten van Google en bevat eveneens elf oplossing. Het laatste pakket bevat negen oplossingen, met betrekking tot Krack (de wifi-kwetsbaarheid).

Daarnaast wil Google met deze beveiligingsupdates ook meteen een aantal problemen van de Pixel 2 en Pixel 2 XL aanpakken. Zo zijn er nieuwe mogelijkheden met betrekking tot de kleurverzadiging en worden er maatregelen genomen tegen het inbranden van het scherm. Verder wordt er iets gedaan aan het ‘klikgeluid’ van de Pixel 2. Dat is dus goed nieuws voor iedereen die deze toestellen in huis heeft en flink teleurgesteld was toen bekend werd dat de nieuwe premium toestellen zo ontzettend worden geplaagd door verschillende problemen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.