Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

High-end phablet Honor V10 lijkt te zijn uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2017, 23:21 CategorieAndroid
Honor 4X

Honor, het dochterbedrijf van Huawei, heeft een nieuwe 6-inch phablet in productie. Het apparaat gaat waarschijnlijk Honor V10 heten.

Het toestel kwam onlangs voorbij een benchmarksite. Daar heette hij Huawei BLK-AL20. De Geekbench heeft er behoorlijk wat details over onthuld. Het ziet ernaar uit dat we hier te maken hebben met een nieuw vlaggenschip.

6GB ram

Op de lijst specificaties die het apparaat achterliet bij Geekbench, valt te zien dat er 6GB ram in zit. Voorts wordt er gesproken over een achtkernige processor. De vier zuinigste processorkernen doen hun werk op 1,84Ghz. Dat kan wel eens de HiSilicon Kirin 970 zijn, die Huawei heeft gemaakt en waar ook sommige varianten van de Huawei Mate 10 op lopen.

De Geekbench meldt over het apparaat dat het loopt op Android 8.0 en Huawei’s EMUI 8-softwareschil. De score van de processor is vrij hoog in de benchmark. Dat is weer een aanwijzing dat het hier gaat om een vlaggenschip.

Beeldverhouding

De Honor V10 zou weleens dinsdag het licht kunnen zien tijdens een officiële presentatie. Verwacht wordt een scherm met een beeldverhouding van 18:9, dunne randen en high-end specificaties.

De Honor V-serie is traditioneel een stuk goedkoper dan de toestellen met het merk Huawei erop. Het lijkt er dus een beetje op dat de Honor V10 een goedkopere versie wordt van de Huawei Mate 10.

  • Delen:
Honor 8 Pro
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.