Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De HTC U11+ had aanvankelijk de Google Pixel 2 XL moeten worden’

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2017, 9:12 CategorieAndroid

Uit nieuwe geruchten blijkt dat de HTC U11+ aanvankelijk moest uitkomen als de Google Pixel 2 XL. Maar dat is dus niet gebeurd. Het kerndesign en het ingenieurswerk zou zelfs al zijn afgerond, maar toch koos Google uiteindelijk voor LG als partner.

HTC U11+ had Google Pixel 2 XL moeten zijn – gerucht

Deze week heeft HTC de HTC U11+ aangekondigd: een phablet met high-end specificaties, een grote batterij en Android 8.0 Oreo aan boord. Uit nieuwe geruchten blijkt nu dat dit toestel oorspronkelijk stond gepland om uitgebracht te worden als de Google Pixel 2 XL. Dat heeft The Verge onthuld, die heeft gesproken met een bron die bekend zou zijn met de situatie. Het kerndesign en het ingenieurswerk zou zelfs al zijn afgerond, maar toch koos Google uiteindelijk voor LG als partner. Dit toestel werd intern ‘muskie’ genoemd.

De specificaties van de HTC U11+ in de vorm van de Google Pixel 2 XL zouden nagenoeg hetzelfde zijn. Het toestel zou een accu van 4.000 mAh krijgen, evenals een 6″-scherm en een resolutie van 2.880 bij 1.440 pixels. Ook de beeldverhouding zou overeenkomen. Dat Google dit toestel eerst als Pixel 2 XL wilde presenteren, blijkt ook uit de plaatsing van de vingerafdrukscanner: die zit op de achterkant. HTC plaatst hem vaak op de voorkant. Het is op moment van schrijven niet bekend waarom Google toch heeft besloten met LG in zee te gaan.

  • Delen:
HTC U11+
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.