Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe foto’s tonen HTC U11 Plus met doorzichtige achterkant

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2017, 17:43 CategorieAndroid

Er is een interessante nieuwe smartphone van HTC op komst. Op het internet is een beeld gelekt van de HTC U11 Plus, een telefoon met een doorzichtige achterkant. Een mooi en interessant beeld, dat op meerdere plekken gelekt (en vervolgens offline gehaald) werd.

HTC U11 Plus

Evan Blass, die regelmatig beelden van smartphones naar buiten brengt, plaatste op Twitter een foto van de HTC U11 Plus, die beschikt over een 6-inch scherm. De schermranden van het toestel zijn in elk geval aan de zijkanten relatief smal gehouden, maar aan de boven- en onderkant heeft de Taiwanese fabrikant alsnog wat ruimte gelaten.

Het meest interessante ontwerpelement is de achterkant, die zich vooral van de rest onderscheid door die doorzichtigheid. Daarmee is er naast kleuren als zwart en zilver, ook een nieuwe geinige nieuwe mogelijkheid om je telefoon van de rest te onderscheiden. Het levert ook een mooi beeld op, dat je hieronder kan zien.

Gelekte specificaties

Veel specificaties zijn nog niet bekend, maar er zijn wel wat details bekend van de smartphone. Deze wordt morgen gepresenteerd door het Taiwanese bedrijf en beschikt over één camera aan de achterkant. Ook bevindt de vingerafdrukscanner zich op de achterkant, vlak boven het logo. Verder schijnt het toestel zes gigabyte aan werkgeheugen te hebben en te beschikken over een accu van 4.000 mAh.

  • Delen:
HTC U11+
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.