Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC voornemens volgend jaar 5 of 6 smartphones uit te brengen

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2017, 9:24 CategorieAndroid

De directeur van HTC heeft laten weten dat de fabrikant volgend jaar vijf of zes smartphones wil uitbrengen. 2018 is ook het jaar dat de fabrikant smartphones met dubbele camera’s wil uitbrengen. De details van de smartphones zijn echter nog niet vrijgegeven.

Vijf of zes smartphones van HTC

2018 wordt een druk jaar voor HTC. Het bedrijf is dan voornemens om vijf of zes smartphones uit te brengen, heeft directeur Chialin Chang laten weten. Het bedrijf wil dan voortbouwen op haar huidige succes met de U11 (en de onlangs aangekondigde U11+) en die lijnt voortzetten. 2017 was het jaar dat de fabrikant ook zoiets als Edge Sense presenteerde: een functie waarmee je in de smartphone kunt knijpen voor specifieke functies. Dit is zo’n typische functie waarvan mensen zeggen dat je het tof of juist helemaal niets vindt.

Maar 2018 moet ook het jaar worden dat HTC wederom smartphones uitbrengt met dubbele camera’s, een recente trend in smartphoneland. Het bedrijf heeft in 2014 al een smartphone met een dubbele camera uitgebracht, die het inmiddels bekende bokeh-effect tot stand kon brengen, maar destijds werd er weinig aandacht aan besteed. Of 2018 voor veel verandering gaat zorgen voor de smartphonetak van het bedrijf, is nu moeilijk te zeggen. Er zijn namelijk nog helemaal geen details beschikbaar over de telefoons die straks verschijnen.

  • Delen:
HTC U11+
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.