Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei wil ook eigen lijn voor accessoires gaan lanceren’

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2017, 9:52 CategorieAccessoires

De Chinese fabrikant Huawei staat mogelijk op het punt zijn eigen accessoirelijn te lanceren voor zijn eigen smartphones en tablets. De eerste accessoire zou zelfs al bekend zijn: een usb-c-naar-hdmi-adapter. Het bedrijf heeft zelf nog niets naar buiten gebracht over dit nieuws.

Eigen accessoirelijn van Huawei op komst – gerucht

Huawei is op dit moment de op één na grootste smartphoneproduct ter wereld en heeft dus alleen Samsung dus nog voor zich. Dat is voor het bedrijf niet genoeg, aangezien het heel graag de nummer één wil worden. In China en het Midden-Oosten is het merk al ontzettend populair en goed tot de markt doorgedrongen, maar in Zuid-Azië en Noord-Amerika valt er nog heel wat terrein te halen. Daarom (of desondanks) wil de fabrikant binnenkort wellicht zijn eigen accessoirelijn gaan presenteren, net zoals Apple die bijvoorbeeld al heeft.

Deze ‘Made for Huawei’-lijn moeten handige spullen op gaan leveren, die de toestellen van de fabrikant nuttiger moeten maken. Zo zou de eerste accessoire al bekend zijn, aldus een Chinese bron. Dit zou een usb-c-naar-hdmi-adapter worden, die bijvoorbeeld in combinatie met de Mate 10-serie gebruikt kan worden. Omdat er vaak veel te doen is omtrent accessoires van derde partijen (ze zijn niet altijd veilig), zou het bedrijf er goed aan doen een dergelijke serie op te zetten. Zo kunnen mensen kiezen voor veiligheid en passende accessoires.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.