Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Iedereen kan straks een echte Tesla in zijn broekzak hebben

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2017, 23:43 CategorieAccessoires

Wie geen Tesla S, Tesla X of zelfs een Tesla 3 kan betalen, maar wel een echte ‘Tesla’ wil, kan nu voor 45 dollar een powerbank bestellen. Of een supercharger voor de telefoon, die er precies zo uitziet als het elektrische ‘pompstation’ voor de auto’s van het merk.

Echte auto-accu

Zo kan iedereen beschikken over een echte Tesla in zijn broekzak. De powerbank heeft ook echt een link met de auto. Er zit namelijk een accu in die ook in de Tesla-auto’s zit. In de powerbank zit er één, maar in de auto zitten er wel zevenduizend.

Voor iPhone en Android

Met die ene powerbank kunnen de meeste smartphones wel tot honderd procent worden opgeladen. Hij biedt een capaciteit van 3350 mAh. Niet heel veel, maar voor de meeste apparaten wel voldoende. De powerbank biedt twee kabeltjes, voor een iPhone en een micro-usb voor de meeste Androidsmartphones en -tablets. Echter, usb type c – dat bij steeds meer smartphones de poort gaat worden – biedt deze powerbank niet.

Supercharger

De echte Tesla-nerd gaat waarschijnlijk liever voor de eveneens 45 dollar kostende Tesla Desktop Supercharger, welke een verkleinde versie is van de ‘elektriciteitspomp’ waar de Tesla-auto’s aan moeten worden gehangen om ze op te laden. Hier zitten geen kabels bij, maar er zit wel een usb-poort in. Daar kunnen dus alle kabels voor micro-usb, usb type c en iPhone in worden geprikt, om een telefoon of tablet op te laden.

Wie echt gek is van het merk van miljardair Elon Musk, kan trouwens ook nog wieldoppen, T-shirts en miniatuur-Tesla’s kopen.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.