Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram Stories mogen nu ook oudere foto’s bevatten

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2017, 17:00 CategorieApplicaties

Instagram voegt een functie toe waar veel gebruikers om gevraagd hebben. Voortaan kunnen gebruikers aan hun Instagram Stories ook foto’s en video’s toevoegen die ouder dan vierentwintig uur zijn. Dat limiet was er eerst om mensen te stimuleren dingen die ze net hadden meegemaakt te plaatsen. Klaarblijkelijk staat het sociale netwerk er ook voor open mensen meer flexibiliteit te bieden.

Instagram Stories

Het is heel gemakkelijk om de oudere beelden te plaatsen vanuit Instagram Stories. Als je een nieuw verhaal wil plaatsen, zie je net als eerst een overzicht met de plaatjes die je de laatste vierentwintig uur geschoten hebt, aangevuld met de rest van je foto’s en video’s. Tik erop en je kan hem toevoegen aan je Story.

Wellicht dat de verandering nog interessante gevolgen gaat hebben. Het kan er in elk geval voor zorgen dat mensen iets verder weg bewegen van het plaatsen van de meest recente dingen die ze meegemaakt hebben. Er zijn echter ook bredere implicaties.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat jongere gebruikers relatief vaak een beeld plaatsen en dat op een later moment verwijderen. Misschien dat Instagram hen op deze manier wil stimuleren om de Stories-functie daarvoor te gaan gebruiken in plaats van hun reguliere feed.

Twee soorten gebruikers

Gespeculeerd wordt dat hierdoor twee groepen Instagram-gebruikers gaan ontstaan. Een deel daarvan zou enkel nog de Stories-functie gebruiken en een ander deel allebei. Maar dat hangt vooral af van de richting die Instagram straks kiest, waarbij het duidelijk bereid is om de wensen van gebruikers te volgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.