Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V30 vanaf december verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2017, 10:16 CategorieAndroid

LG heeft laten weten dat de LG V30 vanaf december in Nederland te koop is voor een adviesprijs van 899 euro. Het toestel is uitgerust met een randloos Fullvision oled-display met een 2:1-schermverhouding en is verpakt in Gorilla Glass 5, dat zowel de voor- en achterkant bedekt.

LG V30 in december naar Nederland

LG laat maandag weten dat de LG V30, het nieuwste vlaggenschip van de fabrikant, vanaf december in Nederland te koop is voor een adviesprijs van 899 euro. Het toestel zal straks te koop zijn in de kleuren Cloud Silver en Moroccan Blue. In onze hands-on met het apparaat lees je dat de eerste indrukken positief te noemen zijn. Helaas wordt de V30 niet direct gelanceerd met Android 8.0 Oreo (de nieuwste Android-versie), maar met Android 7.0 Nougat. Maar we verwachten dat Oreo snel wordt uitgebracht.

Onder de motorkap treffen we een Qualcomm Snapdragon 835 aan. Dat is op dit moment de meest krachtige mobiele processor van de fabrikant, die we inmiddels ook voorbij hebben zien komen in onder meer de Sony Xperia XZ Premium. Ook is er 4 GB aan werkgeheugen aanwezig, wat een prima combinatie is voor uitstekende prestaties. Tijdens het testen voelde de phablet vlot aan, maar dat komt natuurlijk ook omdat het toestel nog jong is. Het scherm is 6-inch groot en de resolutie bedraagt 2.880 bij 1.440 pixels.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.