Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft werkt aan companion-applicatie voor uitwisselen van foto’s

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2017, 9:16 CategorieApplicaties

Microsoft werkt op dit moment aan een companion-applicatie voor Android en iOS, waarmee gebruikers heel snel foto’s en video’s kunnen uitwisselen met Windows 10. Binnenkort is de applicatie beschikbaar voor de testers van het populaire besturingssysteem.

Companion-app van Microsoft voor delen van foto’s

Microsoft is voornemens een companion-applicatie voor het uitwisselen van foto’s met Windows 10 uit te brengen op Android en iOS. De app is binnenkort beschikbaar voor de mensen die nieuwe Windows 10-functies testen en stelt mensen in staat zowel foto’s als video’s te delen met het pc- en tabletsysteem wanneer beide apparaten verbonden zijn met hetzelfde netwerk. Het bedrijf biedt al een dergelijke dienst aan via OneDrive, de cloudopslagdienst. De nieuwe app is dan ook bedoeld voor de mensen die daar geen gebruik van maken.

De app is opgemerkt door een Italiaanse blog, die ook meldt dat er veranderingen worden doorgevoerd aan de Foto’s-applicatie op Windows 10. Gebruikers krijgen toegang tot allerlei stickers, effecten en filters waarmee ze razendsnel hun materiaal kunnen opleuken. Deze functies worden nu getest en komen binnenkort naar bèta-testers toe. Wanneer al deze nieuwe functies ook naar normale gebruikers van het besturingssysteem komen, is helaas niet bekendgemaakt. Microsoft moet die informatie nog officieel naar buiten brengen.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.