Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Minecraft ‘Super Duper Graphics Pack’ uitgesteld tot volgend jaar

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2017, 23:21 CategorieGaming

Microsoft en Mojang, de ontwikkelaars van het door miljoenen gespeelde spel Minecraft, hebben bekendgemaakt dat een grote update om de grafische kwaliteit van het spel op te krikken, is uitgesteld tot volgend jaar.

Super Duper

Het zogeheten Super Duper Graphics Pack zou eerder verschijnen, maar het wordt dus pas ergens volgend jaar, en daarbij is niet eens verteld in welk kwartaal. Meer informatie hierover zou ‘binnenkort’ vrij worden gegeven, aldus de makers van het spel.

Realistische grassprieten

Met het Super Duper Graphics Pack worden grassprieten echt grassprieten, en de blokkerige aanblik van het spel wordt ingewisseld voor een realistische look. Rails liggen nu op de weg in plaats van erin, hoeken van blokken worden uitgelicht, water beweegt en er zijn atmosferische veranderingen te zien plus nog meer moois. Er zijn overigens twee updates. Een 4K-update die gratis is, en de Super Duper Graphics Pack die een nog onbekend bedrag gaat kosten.

Nintendo Switch

De redenen voor het uitstel worden niet gegeven. Het is blijkbaar gewoon nog niet af. Dat geldt overigens ook voor de mogelijkheid om tegen andere Minecraft-spelers op de Nintendo Switch te spelen.

Water

Er komt wel een verbetering van Minecraft aan, en die heet The Update Acquatic. Hiermee worden de onderwateravonturen van een betere grafische kwaliteit voorzien. Je krijgt ook dolfijnen en koralen te zien, alsmede een drietand om mee te vechten in het natte milieu. Er worden ook grappen uitgehaald met het drijfvermogen. Dat bestaat nu niet.

  • Delen:
Huawei P10 Plus
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.