Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke OnePlus 5T ‘in het wild’ gefotografeerd

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2017, 0:04 CategorieAndroid

Op een gamebeurs in Frankrijk is mogelijk de nog niet aangekondigde OnePlus 5T op de foto gezet. Het plaatje laat een gamer zien die in het stalletje van OnePlus op die beurs met een toestel speelt dat nog niet op de markt is. En het lijkt erg op eerder gelekte plaatjes van het nieuwe toestel.

Plaatje

Maar of het daadwerkelijk de OnePlus 5T is, blijft onzeker. Meer dan het plaatje is er niet. En daarover hebben inmiddels vele techbloggers zich gebogen. De voorlopige conclusie is dat het hem wel moet zijn, aangezien de OnePlus 5 er anders uitziet. Die is bovendien op dezelfde foto ook te zien, rechtsonder.

Dunne randen en geen vingerafdrukscanner onder het scherm zouden de grootste zichtbare wijzigingen zijn ten opzichte van de OnePlus 5. Welnu, het geheimzinnige toestel op de foto beantwoordt aan dit signalement. Het lijkt onwaarschijnlijk dat OnePlus een toestel van een ander merk in zijn eigen kraam presenteert. Dus het moet wel een phablet van deze Chinese prijsbreker zijn.

Beeldverhouding

De OnePlus 5T zou niet alleen dunnere randen krijgen, maar ook een qua formaat sterk afwijkend scherm. Met een diagonaal van 6 inch, en een beeldverhouding van 18:9.

Ergens eind deze maand zou OnePlus het toestel officieel uitbrengen. Nu dat tijdstip nadert, is een voortijdig lek niet uit te sluiten. Dus of het nu per ongeluk of met opzet is gebeurd, de kans dat de OnePlus 5T hier op de foto staat, is vrij groot.

Het laatste wat over de OnePlus 5T werd gemeld, is hier te lezen.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Reacties

  1. Daan
    04 november, 2017 om 1:01

    Ik denk eerder dat het hier om een OPPO F5 gaat, komt vrijwel op hetzelfde neer qua design. De OnePlus 5T wordt uiteindelijk een OnePlus 5 met een 2017 flagship scherm, de specs had die al. Waarschijnlijk zal er nu ook een versie komen met 256Gb en ik hoop op een optische camera stabilisator. Hebben jullie toevallig ook een grotere foto of het originele bericht?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.