Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Monument Valley 2 vanaf nu ook te downloaden op Android

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2017, 17:34 CategorieGaming

Het spel is al even beschikbaar op iOS, maar vanaf nu kunnen ook gebruikers van Android Momument Valley 2 spelen op hun smartphone of tablet. Het spel kost je eenmalig 5,49 euro en heeft dan geen advertenties aan boord.

Speel nu Monument Valley 2 op Android

Het is nu mogelijk om het vervolg op het populaire puzzelspel Monument Valley te spelen op je Android-apparaat. De game heet, verrassend genoeg, Monument Valley 2 en was voorheen alleen verkrijgbaar voor iPhone en iPad. Android-gebruikers kunnen er nu dus eindelijk mee aan de slag. Monument Valley 2 lijkt in veel opzichten op zijn voorganger: gameontwikkelaar ustwo maakt gebruik van dezelfde stijl en dezelfde soort puzzels, maar biedt spelers toch nieuwe uitdaging in de vorm van twee personages die je nu moet besturen.

In het eerste deel hoefde je slechts één persoon aan te sturen, maar nu moet je dus met twee poppetjes tegelijkertijd spelen. Je kruipt in de huid van een moeder en haar kind, terwijl je de nieuwe omgevingen probeert te verkennen. De game kost eenmalig 5,49 euro, maar er zijn dan geen advertenties aanwezig. Ook is er nog geen extra levelpack aanwezig waar je voor dient te betalen, dus voorlopig ben je helemaal voorzien voor dat bedrag. Heel moeilijk is het ook allemaal niet. Het gaat meer om de visuals en de ervaring van de game.

  • Monument Valley 2
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.