Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola’s nieuwste Moto Mod is een Polaroid-printer voor je smartphone

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2017, 9:37 CategorieAccessoires

Motorola heeft een nieuwe Moto Mod aangekondigd voor de Moto Z-lijn. Het is de Polaroid Insta-Share Printer. Met deze accessoire, voor onder meer de Motorola Moto Z2 Force, is het mogelijk een foto direct uit te printen nadat je hem gemaakt hebt.

Nieuwe Moto Mod: Polaroid Insta-Share Printer

Motorola heeft een nieuwe Moto Mod gepresenteerd: de Polaroid Insta-Share Printer. De Moto Mod beschikt over een fysieke knop waarmee je een foto kunt maken. De foto kan vervolgens worden geprint op een papiertje van twee bij drie inch (vijf bij 7,5 centimeter). Je kunt niet alleen foto’s uit je standaard camera- of foto-applicatie uitprinten, maar ook vanaf Instagram, Google Photos en Facebook. In de Verenigde Staten is de accessoire nu te bestellen voor een bedrag van 199,99 dollar. Vrijdag 17 november moet de accessoire daar te koop zijn.

Met een prijs van 199,99 dollar haal je geen goedkope fotoprinter in huis, die in staat is foto’s direct vanaf je smartphone te printen. Zo heeft Polaroid zelf nog een handige printer te koop voor 99 dollar (de OneStep 2) en maakt Fujifilm nog altijd furore met de Instax Mini 9, voor zeventig dollar. Tot op heden zijn de meeste Moto Mods allemaal vrij duur; maar ze moeten natuurlijk wel op een smartphone passen. Daar zal ongetwijfeld veel ontwikkelingskosten in gaan zitten. Verder zet de printer in op nostalgie met speciale randen, tekst en filters.

Lees ook onze recensie van de Motorola Moto Z2 Force. Daarnaast testen we drie Moto Mods in dit uitgebreide artikel.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Polaroid Insta-Share Printer is vanaf januari 2018 beschikbaar in Nederland, voor een prijs van 169 euro.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.