Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Niantic voert veranderingen door aan Raid Battles voor Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2017, 10:06 CategorieGaming

Spelers van Pokémon Go opgelet: Niantic heeft laten weten dat er veranderingen zijn doorgevoerd voor de Raid Battles binnen de game. De ontwikkelaar van de populaire augmentedrealitygame laat weten dat deze veranderingen zijn gebaseerd op feedback vanuit de community.

Veranderingen aan Raid Battles in Pokémon Go

Speel je nog Pokémon Go en geniet je van de Raid Battles? Dan is het goed om te weten dat er dingen gaan veranderen. Niantic, de ontwikkelaar van de augmentedrealitygame, laat weten dat deze veranderingen zijn gebaseerd op feedback vanuit de community. Je hoeft de onderstaande veranderingen overigens niet handmatig te downloaden, aangezien het een server-side switch is.

  • EX Raid Battles vinden voornamelijk plaats in gyms vlakbij parken en gesponsorde locaties
  • Trainers met een gym badge met hoog level hebben grote kans uitgenodigd te worden voor dergelijke battles
  • Trainers die veel Raid Battles hebben voltooid hebben ook een hogere kans om uitgenodigd te worden
  • EX Raid Battles houden voortaan rekening met de starttijd van de normale Raid Battle
  • Mocht een EX Raid Battle zijn geannuleerd, dan krijg je daar een in-game notificatie over
  • Ook krijgen spelers stardust en premium Raid-passen wanneer zo’n evenement is geannuleerd

Daarnaast is het zo dat deelnemers aan gewone Raid Battles voortaan een gouden Razz berry en stardust krijgen, ongeacht de uitkomst. Het aantal potions en revives dat je krijgt gaat omlaag, maar de kwaliteit van die items gaan wel omhoog. Magikarp is voortaan weer een tier 1-Pokémon voor de Raid Battles. Mocht het je lukken een Tier 3-battle (of hoger) te voltooien, dan is de kans groot dat je een Fast en Charge Technical Machine krijgt.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.