Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Sony-phablet heeft twee selfiecamera’s

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2017, 23:41 CategorieAndroid

Sony werkt achter de schermen aan een 6-inch phablet met twee frontcamera’s. Twee achtercamera’s is inmiddels niets bijzonders meer, maar twee camera’s aan de voorkant hebben we nog niet eerder gezien.

Avenger

De werktitel van het toestel is H3213 Avenger. Hij is inmiddels langgewenst op benchmarksite GFXBench en heeft daar de aandacht getrokken. Dat uitgerekend Sony met deze nieuwe vondst komt is bijzonder, want de fabrikant heeft nog geen enkele telefoon uitgebracht met twee camera’s achterop.

6-inch scherm

Nu wil Sony dus een dual-selfiecamera in het toestel bouwen. Behalve de twee selfiecamera’s kunnen we al opschrijven dat het 6-inch scherm een full HD-scherm krijgt met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De achtkernige Qualcomm Snapdragon 630-processor drijft hem aan. Dat maakt meteen duidelijk dat het niet om een vlaggenschip gaat. Deze processor is geklokt op 2,2 Ghz. Een Adreno 508-gpu neemt de grafische prestaties voor zijn rekening. Verdere spes die in het geruchtencircuit ciruleren zijn 4GB ram, 32GB opslaggeheugen en wat resolutiegegevens over de drie camera’s.

Cameraresoluties

Over die resolutie valt het volgende te vertellen. Het ziet ernaar uit, als we de GFXBench mogen geloven, dat er aan de voorkant een 16-megapixelcamera naast een 8-megapixelcamera zijn aangebracht, met aan de achterkant nog een 21-megapixel camera.

Android 8.0 Oreo zal dit toestel gaan aandrijven. Wanneer het toestel op de markt zal verschijnen is nog volledig onbekend.

  • Delen:
Huawei P10 Plus
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.