Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 en OnePlus 3T krijgen allebei nieuwe Open Beta’s

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2017, 10:16 CategorieAndroid

Met de aankondiging van de OnePlus 5T zou je bijna vergeten dat de fabrikant ook nog de toestellen OnePlus 3 en OnePlus 3T heeft. Deze toestellen zijn allebei voorzien van een nieuwe versie van de Open Beta, met een aantal handige veranderingen.

Nieuwe Open Beta voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

Nu de OnePlus 5T officieel is onthuld, zou je bijna vergeten dat de fabrikant de toestellen ook nog de OnePlus 3 en OnePlus 3T heeft. Deze toestellen krijgen toegang tot nieuwe softwarefuncties voor het besturingssysteem OxygenOS, dankzij een nieuwe versie van de Open Beta. Hoewel de smartphones allebei een ander nummer hebben (respectievelijk 18 en 27), bevatten ze dezelfde mogelijkheden.

  • Nieuwe, begrijpbare interface voor de niet-storen-modus
  • Batterijverbruik in standbymodus geoptimaliseerd
  • Verbeteringen Smart Text Selection
  • Algemene prestatieverbeteringen
  • Geüpdatete OnePlus-applicaties
  • Beveiligingsupdate up-to-date (oktober 2017)
  • Andere bugoplossingen doorgevoerd

Helaas is het zo dat deze Open Beta-update geen fix meeneemt voor de vervelende bug dat er lege plekken staan in het snelle menu. Mocht je mee willen doen met deze bèta, maar ben je niet tevreden over de kwaliteit, dan kun je ook altijd nog teruggaan naar de vorige versie. Wanneer OnePlus de update voor alle eigenaars met een OnePlus 3 of OnePlus 3T uitrolt, is helaas niet bekend.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.