Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 5 wordt niet meer gemaakt nadat het toestel is uitverkocht

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2017, 9:49 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft laten weten dat wanneer de OnePlus 5 is uitverkocht, er geen nieuwe toestellen meer worden gemaakt. De OnePlus 5T biedt op een aantal plekken grote verbeteringen aan, waardoor de voorganger eigenlijk overbodig geworden is.

OnePlus 5 uitverkocht? Er komen geen nieuwe toestellen meer aan

De OnePlus 5T is onlangs aangekondigd en biedt een aantal grote verbeteringen aan ten opzichte van het eerder gelanceerde model, de OnePlus 5. Met name het display en de camera doen de dingen zo anders, dat OnePlus heeft besloten geen nieuwe modellen van de 5 meer te maken wanneer de voorraad van nu is uitverkocht. Verwacht wordt dat het toestel zo rond het einde van het jaar uit de roulatie gaat. OnePlus deed destijds hetzelfde met de OnePlus 3T, die ook niet meer werd gemaakt na de lancering van de eerdergenoemde 5.

De algemeen directeur van OnePlus India, Vikas Aggarwal, heeft er het volgende over gezegd.

If you look at our previous phone, the OnePlus 3T, the last batch was sold out during Diwali and now the product will be discontinued. The same goes for the OnePlus 5, which will also be sold out in sometime, and we’ll have only one product OnePlus 5T in the market. As a brand we want to make sure there is one device which is the latest, and the previous devices are usually sold out once the new product launches.

Meer lezen over de OnePlus 5T? Check dan ons uitgebreide nieuwsbericht.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.