Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 5T ontvangt update voor betere ontgrendeling en meer

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2017, 9:28 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft een update vrijgegeven die eigenaars van een OnePlus 5T kunnen downloaden. De update doet een aantal dingen. Zo mag je er nu bijvoorbeeld op rekenen dat ontgrendeling, via de vingerafdrukscanner of het gezicht, ietwat beter gaat dan voorheen.

Download de update voor de OnePlus 5T

De OnePlus 5T is nog maar een paar dagen te koop, maar nu al kun je een update binnenhalen voor het toestel. Het lijkt er dus op dat de fabrikant op het laatste moment nog wat bugs heeft gevonden, die verholpen kunnen worden middels een software-update. Het gaat om OxygenOS-versie 4.7.2, die een aantal dingen met zich meebrengt. Hieronder zetten we die dingen op een rijtje.

  • Optimalisaties voor ontgrendeling via vingerafdrukscanner
  • Optimalisaties voor ontgrendeling via gezichtsherkenning
  • Verbeterde nauwkeurigheid voor handelingen wanneer het scherm uit staat
  • Verbeterde elektronische beeldstabilisator tijdens 4k-video-opname
  • Beveiligingsupdate voor wpa2-lek Krack
  • Algemene prestatieverbeteringen en bugfixes

De update weegt 107 MB en zou dus prima op je gloednieuwe smartphone moeten passen, die wordt geleverd met 128 GB aan interne opslagruimte (waar 111 GB van gebruikt kan worden). Eerder deze maand bracht OnePlus ook al een beveiligingsupdate uit voor de OnePlus 5, de voorganger van de OnePlus 5T, met een oplossing voor het Krack-lek in de wifi-verbinding.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.